سامانه ثبت و دریافت مجوز خروج رایگان پیاده روی اربعین برای دانشجویان مشمول آغاز به کار کرد

به گزارش خبرنگار حوزه دانشجویی فرهنگی؛ سامانه (سقا) برای ثبت و دریافت مجوز خروج اربعین برای دانشجویان به نشانی www.sagha-noor.ir  آغاز به کار کرد.

دانشجویان مشمول (معافیت تحصیلی) که قصد حضور در پیاده روی اربعین حسینی را دارند، با ثبت نام در این سامانه می توانند به صورت رایگان مجوز خروج از کشور را دریافت کنند.

با ثبت نام در سامانه سقا دیگر نیازی به قراردادن ودیعه سه میلیون تومانی نزد نظام وظیفه نمی باشد. لذا تعهد نامه محضری جهت ضمانت کفایت می کند و همچنین نیاز به ثبت آن در دفاتر اسناد رسمی نیست و در نتیجه دانشجویان نباید هزینه ثبت در دفاتر اسناد رسمی را پرداخت کنند.

از دیگر خدمات سامانه سقا، دریافت اسکان در نجف و کربلا برای کاروان های دانشجویی می باشد.
گفتنی است جهت کسب اطلاعات بیشتر و تحویل فرم تعهد به دفاتر بسیج دانشجویی دانشگاه علم و هنر مراجعه فرمایید و یا با شماره دبیر ستاد اربعین دانشگاه آقای حاجی حسینی 09303017571 تماس حاصل فرمایید.