تیم ملی آکروژیم کشور متشکل از دو تیم چهار نفری از ورزشکاران استان یزد به رقابت‌های آسیایی راه یافتند و به مدال برنز آسیا دست یافتند .

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر، تیم کشورمان در این رقابت‌های آسیایی که در کشور قزاقزستان برگزار شد، در رویارویی با تیم میزبان و همچنین تیم مغولستان به عنوان سومی نائل آمد و برنز آسیا را از آن خود کرد .

«علی خضری»، «امیرحسین دربیدی»، «امیر مسعود زارع زاده» و «محمد مهدی یاوری» ورزشکاران جوان تیم ملی آکروژیم ژیمناستیک کشورمان را تشکیل دادند و در تیم بزرگسالان نیز «محمد امین آخوند زاده»، «سجاد ملاحسینی»، «سید مصطفی طباطبائی» و «ابوالفضل شیشه بری» حضور داشتند.

«اصغر بخشی‌پور» و «ابوالفضل یاوری» به عنوان مربیان و «علی نکویی» نیز به عنوان سرپرست، تیم ملی آکروژیم کشورمان را در این مسابقات همراهی می‌کردند.

گفتنی است، «سید مصطفی موسوی» و «علی نجم آبادی» دو ژیمناست دیگر استان نیز در این رقابت‌ها به ترتیب در بخش بزرگسالان و جوانان رشته آیروبیک حضور داشتند.
لازم به ذکر است که ابولفضل یاوری فوق لیسانس تربیت بدنی، استاد دانشگاه یزد، سما و علم وهنر دارای مدرک داوری بین المللی و
مدرک مربی گری ملی است که  دارای 20سال سابقه مربیگری ژیمناستیک و
5سال سابقه آکروژیم است.
این جوان یزدی در حال حاضر یکی از استادان دانشگاه علم و هنر است و علاوه بر تدریس دانشجویان را برای شرکت در مسابقات آموزش می دهد.

خبرنگار: فاطمه رهبر