معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه علم و هنر با تشریح برنامه‌های فرهنگی و دانشجویی این دانشگاه در ترم جدید تحصیلی، از بهره‌برداری سه سالن ورزشی جدید در این دانشگاه و رویکرد جدید برای ارائه خدمات ورزشی به دانشجویان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر، «میرمحمد اسعدی» با اشاره به آغاز ترم جدید دانشگاه‌ها، تصریح کرد: دانشگاه علم و هنر متناسب با ترم جدید، برنامه‌های جدیدی را برای ارتقای سطح علمی و فرهنگی دانشجویان در نظر دارد.

وی در این رابطه با اشاره به تدوین وی‍ژه‌برنامه ویژه دانشجویان وروردی جدید به مقطع کاردانی و کارشناسی این دانشگاه، گفت: برگزاری اردوهایی جهت آشنایی دانشجویان و خانواده‌هایشان با فعالیت‌های دانشگاه از مهمترین این برنامه‌هاست.

معاون امور دانشجویی و فرهنگی دانشگاه اشاره کرد: البته دانشگاه برگزاری اردوهای تفریحی، زیارتی و نیز اردوهای تخصصی یزدشناسی را برای دانشجویان به ویژه دانشجویان رشته جهانگردی در برنامه دارد.

وی از بهره‌برداری سه سالن جدید ورزشی در دانشکده علوم انسانی این دانشگاه خبر داد و افزود: خدمات ورزشی در ترم جدید با رویکرد متفاوتی ارائه می‌شود به طوری که دانشجویان در زمان های آزاد تا ساعت 24 از این سالن‌های ورزشی استفاده کنند .

اسعدی ادامه داد: حمایت از قهرمانان ملی دانشگاه نیز در دستور کار قرار دارد و برای اعزام دانشجویان به مسابقات کشوری آمادگی داریم .

وی با تاکید بر حمایت مالی و آموزشی از انجمن‌های علمی دانشگاه در تمام رشته‌ها، از تلاش برای کارآفرینی دانشجویان با برگزاری دوره‌ها و کارگاه‌هایی در این زمینه با هماهنگی معاونت پژوهشی دانشگاه خبر داد و افزود: تاسیس غرفه‌هایی برای ارائه خدمات دانشجویی و حمایت از فعالیت شرکت‌ها با هدف کارآفرینی دانشجویان از برنامه‌های ترم جدید این دانشگاه است .

وی در مورد خدمات سلف سرویس دانشگاه و انتشارات نیز اظهار کرد: سلف سرویس دانشگاه به صورت نیم بها و انتشارات نیز با یک چهارم نرخ بازار، خدمات خود را به دانشجویان ارائه می‌کنند.

اسعدی در پایان یادآور شد: با توجه به ایام عزاداری محرم، دانشگاه با برگزاری ویژه برنامه‌‌ سخنرانی و سوگواری به مدت 10 شب در دانشکده فنی و مهندسی این دانشگاه پذیرای دانشجویان و غیردانشجویان خواهد بود.