کارگاه علوم زیستی و مهندسی ژنتیک موسوم به «کارسوق» با هدف آشنایی 80 دانش‌آموز استعدادهای درخشان کشورمان با علم ژنتیک و تجهیزات این علم و هدایت تحصیلی آنان به سمت این علم، برای مدت دو روز به میزبانی دانشگاه علم و هنر برگزار می‌شود

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر، این کارگاه در سطح کشور با حضور 400 نفر از دانش‌آموز استعداد‌های درخشان مقطع تحصیلی اول متوسطه به میزبانی استان‌های تهران، آذربایجان شرقی، خراسان رضوی و یزد برگزار می‌شود.

این کارگاه در یزد با شرکت 80 دانش‌آموز از استان‌های یزد، اصفهان، فارس و کرمان از امروز و به مدت دو روز در دانشگاه علم و هنر برگزار می‌شود.

شرکت‌کنندگان در این کارگاه علمی به مدت 16 ساعت در چهار شاخه کلونینگ، بیان ژن، کار با باکتری و بیوانفورماتیک به صورت تخصصی آموزش‌هایی را فرا می‌گیرند تا بتوانند در فرصت یک سال مانده به امر هدایت تحصیلی، روی طرح‌‌های تحقیقاتی فعالیت کنند.

«فاطمه یزدانی»‌ مسئول پژوهش مرکز ملی پرورش استعدادهای درخشان در حاشیه آغاز بکار این کارگاه علمی، در مورد این دوره آموزشی گفت: کارگاه آموزشی« کارسوق» با هدف شناخت علم ژنتیک و علوم پایه به دانش‌آموزان علاقه مند برگزار شد و پس از پایان این دوره آموزشی دانش آموزان می توانند به صورت گروهی به پژوهش و تحقیق در این علم بپردازند .

وی ادامه داد: مهمترین هدف از برگزاری این کارگاه آموزشی، آشنایی با علوم پایه و ژنتیک و تثبیت آینده شغلی علاقمندان به این رشته‌هاست .

«زهرا جهانبخشیان»‌ پژوهشگر حوزه ژنتیک و مسئول علمی این کارگاه آموزشی نیز در مورد این کارگاه آموزشی گفت: دانش‌آموزان حاضر در این کارگاه به صورت تئوری و عملی در این کارگاه دو روزه، تحت نظارت مدرسین دانشگاهی آموزش می‌بینند و از تکنولوژی دانشگاه علم و هنر به منظور آشنایی با تجهیزات علم ژنتیک و آزمایش در این زمینه استفاده می‌کنند.