سومین دوره رقابتهای ضیافت قرانی معراج ویژه اعضای جهاددانشگاهی و خانواده هایشان که مرحله نهایی آن از دیروز به میزبانی جهاددانشگاهی یزد آغاز شده بود، قبل از ظهر امروز با معرفی برترین ها به کار خود پایان داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر، سومین دوره رقابتهای ضیافت قرانی معراج ویژه اعضای جهاددانشگاهی و خانواده هایشان  که مرحله نهایی آن از دیروز به میزبانی جهاددانشگاهی یزد آغاز شده بود، قبل از ظهر امروز با معرفی برترین ها به کار خود پایان داد.
در پایان این رقابت ها که در آستان مقدس امامزاده سید جعفر محمد(ع)  برگزار شد، در رشته قرائت تحقیق در بخش برادران به ترتیب علیرضا اسماعیلی، علیرضا افتخاری پور و مهران فلاح عناوین اول تا سوم را کسب کردند.

در رشته حفظ سوره یس و الرحمن برادران هم  علیرضا افتخاری پور اول شد، محسن بیات مقام دوم و محمود محمدقاسمی سوم شد.

سومین دوره رقابتهای ضیافت قرانی معراج ویژه اعضای جهاددانشگاهی و خانواده هایشان  که مرحله نهایی آن از دیروز به میزبانی جهاددانشگاهی یزد آغاز شده بود، قبل از ظهر امروز با معرفی برترین ها به کار خود پایان داد.

مقام اول رقابت های رشته حفظ سوره یس و الرحمن در بخش خواهران به عصمت کریمی از اعضای دانشگاه علم و هنر اختصاص یافت و راضیه خرم و نجمه کریمی صدر به ترتیب دوم و سوم شدند.

در پایان مسابقات رشته قرائت ترتیل در بخش برادران به ترتیب اکبر شوقی، علیرضا افتخاری پور و محمود محمدقاسمی و در بخش خواهران نیز فضه رحمانی کلانتر، عصمت کریم و راضیه خرم، اول تا سوم شدند.

در رقابت های رشته خطابه قرآنی هم امین زینی وند عنوان نخست را کسب کرد، اکبر شوقی دوم و ابراهیم کمالی سوم شد.

در رشته حفظ، ترجمه و تفسیر سوره واقعه نیز محمدتقی حسین پور نقنه، خاطره قسوریان جهرمی،  ریحانه فیاضی، راضیه خرم، علی صدری اصفهانی، عصمت کریمی، سارا سنمار، زهرا نصر اصفهانی و حسن ظاهری‌فر، برگزیده و تجلیل شدند.