کاروان راهیان نور کارکنان دانشگاه علم و هنر با حضور در مناطق عملیاتی استان آذربایجان غربی، ضمن تجدید میثاق با آرمان های انقلاب اسلامی و شهدا، یاد و خاطره آنها را گرامی داشتند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم وهنر، اردوی راهیان نور شمال غرب کشور با حضور ۴۵نفر از کارکنان و اعضاء هیات علمی بسیجی دانشگاه علم و هنر از تاریخ 96/04/30 لغایت 96/05/04 برگزار گردید. این اردوی معنوی به همت پایگاه مقاومت بسیج مرصاد دانشگاه به مدت پنج روز در مناطق عملیاتی شمال غرب کشور برگزار شد.

مسئول پایگاه مقاومت بسیج کارکنان دانشگاه هدف از اعزام این کاروان‌ را بازدید همکاران از مناطق عملیاتی دفاع مقدس و تجدید میثاق با شهدا، آشنایی با جوانمردی ها و دلاوری های شهدای گرانقدر در دفاع از میهن اسلامی و تقویت روحیه اخلاص، ایثار و شهادت طلبی اعلام نمود.

اعضاء حاضر در این کاروان با روایت راویان حاضر در مناطق عملیاتی با شرح عملیات ها و وصف حال شهدا و خاطرات دفاع مقدس آشنا شدند.

لازم به ذکر است، این کاروان از پارک ایل گلی (تبریز)، سد ارومیه و یادمان شهدای گمنام ، پیرانشهر، حاج عمران ، تمرچین، منطقه عملیاتی والفجر2، گل فتح و قله های دوپازا بازدید کردند.