معاون آموزشی دانشگاه علم و هنر از اضافه شدن سه رشته جدید به رشته ‎‎ های تحصیلی این دانشگاه در دفترچه اصلاحیه راهنمای انتخاب رشته کنکور سراسری 96 خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر، دکتر «محسن برزگری» در این باره افزود: رشته های کارشناسی حقوق و مشاوره که مجوز آن از سوی وزارت علوم برای این دانشگاه صادر شده بود، در دفترچه اصلاحیه انتخاب رشته برای پذیرش دانشجو اضافه شده است.

وی افزود: همچنین رشته مدیریت کسب و کارهای کوچک به رشته ‎‎ های دانشگاه علم و هنر اضافه شده است.

به گفته برزگری، برای اولین بار مجوز پذیرش دانشجو در رشته‌های کارشناسی ارشد برنامه‌ریزی و جغرافیای گردشگری، آموزش زبان انگلیسی و روان‌شناسی عمومی توسط دانشگاه کسب شده و در مقطع کارشناسی نیز از سال تحصیلی جدید در رشته‌های حقوق، مدیریت دولتی، مشاوره و میکروبیولوژی و نیز کارشناسی ناپیوسته علوم ورزشی، دانشجو پذیرش خواهد شد.