به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر، طبق ارزیابی مجمع کانون های دانشجویی جمعیت هلال احمر استان یزد، کانون دانشجویی هلال احمر دانشگاه علم و هنر یزد در سال تحصیلی ۹۶-۹۵ موفق به کسب رتبه اول در بین سایر کانون های دانشجویی هلال احمر دانشگاه های استان شد.

با توجه به طیف گسترده فعالیت این کانون ها، جدول کلی فعالیت ها تهیه شده و کلیه فعالیت کانون ها در قالب این جدول مورد بررسی و ارزیابی قرار می گیرد و جهت رتبه بندی کانون ها نیز، سه بخش که شامل: ۱- جدول ارزیابی و امتیازدهی فعالیتها ۲- جدول میزان مشارکت در طرح های شهرستانی، استانی و کشوری ۳- جدول میزان عضو جذب شده(بر اساس سامانه جامع عضویت سازمان جوانان) مورد بررسی قرار گرفته است.

کانون دانشجویی هلال احمر دانشگاه علم و هنر یزد نیز با کسب ۱۸۱/۷ امتیاز موفق به کسب مقام اول در بین سایر کانون های دانشجویی هلال احمر استان شد.