به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر، به نقل از کانون هلال احمر دانشگاه علم وهنر، یکی از دانشجویان فعال در کانون دانشجویی هلال احمر، موفق به کسب عنوان رابط خبری داوطلب فعال و برتر جمعیت هلال احمر استان یزد شد.

در متن لوح تقدیر اهدای به وی آمده است:

بسمه تعالی

اگر ارتباطات معقول و منطقی بر اساس ارزشهای جامعه بنا و پی ریزی گردد؛ عمده ترین عامل توسعه انسانی است. روابط عمومی با تلاشی آگاهانه موجب خلق جامعه ای انسانی بر مبنای همیاری، گسترش دهنده ژرفای معنای عمیق انسانی است.

امروزه روابط عمومی ها به عنوان عناصر قوی در ارزیابی و تقویت برنامه ها و پیشبرد اهداف سازمانها تلقی شده و سازمانهای پیشرو، به روابط عمومی به عنوان کانون تفکر می نگرند.

جناب آقای محمد علی دهقان

عضو محترم کانون دانشجویی هلال احمر دانشگاه علم و هنر و رابط خبری جمیعت هلال احمر شهرستان یزد

به مناسبت فرا رسیدن 27 اردیبهشت، روز فعالان عرصه ارتباطات و نیز معرفی جنابعالی به عنوان رابط خبری داوطلب فعال و برتر جمعیت هلال احمر استان یزد، کسب این موفقیت ارزشمند و نیز فرا رسیدن این روز شکوهمند را تبریک عرض نموده و از زحمات جنابعالی در این حوزه قدردانی می نماینم. توفیق روز افزون جنابعالی را در تمامی عرصه ها از ایزد منان خواستارم.