به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر، به مناسبت آغاز هفته سلامت کارکنان و اعضای هیات علمی در نشست خانوادگی به اردوگاه منشاد اعزام شدند.

"سلطانی" مدیر روابط عمومی در این زمینه افزود: با توجه به آغاز هفته سلامت در روز جمعه یکم اردیبهشت برآن شدیم تا اردوی تفریحی و ورزشی را برای کارکنان و اعضای هیات علمی دانشگاه برگزار نماییم. شعار این اردو "تحرک بدنی، تفریحات سالم و فعالیت گروهی" مبنای اردو قرار گرفت.

وی در ادامه افزود: هدف از این اردو با توجه به هفته سلامت، افزایش و تقویت ارتباط صمیمی بین همکاران و خانواده اشان بود و سعی داشتیم روحیه نشاط وشادابی با برنامه های ورزشی وتفریحی سالم قوت دهیم.

گفتنی است دکتر مورکیان از اعضای هیات علمی دانشگاه در این اردو در حضور شرکت کنندگان، در زمینه نحوه انتخاب غذای سالم و از غذایی که برای سلامت انسان در سنین مختلف سخنرانی نمودند.