جشن دانش‌آموختگی فارغ التحصیلان دانشگاه علم و هنر یزد با حضور دانشجویان مقاطع تحصیلی مختلف برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر، «سیدمیرمحمد اسعدی» در حاشیه جشن دانش آموختگی دانشجویان دانشگاه علم و هنر، اظهار کرد: امسال 700 نفر از دانشجویان مقاطع کاردانی، کارشناسی و کارشناسی ارشد رشته‌های مختلف دانشگاه علم و هنر جشن فارغ التحصیلی خود را جشن گرفتند.

وی با بیان این که اولین ورودی فارغ التحصیلان دانشگاه علم و هنر یزد سال 1379 است، گفت: این جشن هر ساله برای فارغ التحصیلان این دانشگاه برگزار می‌شود.

معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه علم و هنر تصریح کرد: ایجاد انگیزه برای ادامه تحصیل به منظور دستیابی به مدارج عالی علمی و آموزشی از جمله اهداف برگزاری این جشن فارغ التحصیلی است.

اسعدی در ادامه با بیان این که دانشجویان معمولا دو یا چهار سال از عمر خود را در دانشگاه سپری می‌کنند، افزود: ایجاد خاطره‌ای شیرین از دوران تحصیل و همچنین بیان نکات آموزشی به منظور پیشرفت بعد از دانش‌آموختگی از دیگر اهداف برگزاری این چنین مراسم‌ها است.

این مقام مسئول در پایان با اشاره به اهمیت برگزاری این چنین برنامه‌های فرهنگی، خاطرنشان کرد: وجود خاطرات خوب از دوره دانشجویی و تحصیل نقش مهمی در پیشرفت اجتماعی افراد ایفا می‌کند.