نفرات برگزیده سی و دومین دوره مسابقات دانشجویی قرآن و عترت جهت شرکت در مرحله منطقه ای ، دانشگاه علم و هنر در میان دانشگاه های استان یزد حایز بیشترین سهمیه جهت شرکت در مرحله منطقه ای شدند.

به گزارش حوزه دانشجویی فرهنگی؛

نفرات برگزیده سی و دومین دوره مسابقات قرآن و عترت  جهت شرکت در مرحله ی منطقه ای به شرح ذیل می باشد:

در رشته حفظ 5 جزء آقای محمد سجاد خالقی و آقای مهدی مرادی درین و خانم  فاطمه حاجی خلیلی ،

در رشته مفاهیم نهج البلاغه خانم  فاطمه نزاری و خانم زهرا گل دستور ،

در رشته آشنایی با سیره معصومین آقای علی ابوترابی ،

در رشته  مفاهیم صحیفه سجادیه آقای آرمان دریایی صلخی و خانم دلاآرام السادات رضوی و خانم محیا اعظمی راد ،

در رشته آشنایی با احادیث اهل بیت (ع) آقای علی زارع هرفته ،

در رشته احکام آقای محمد زارع هرفته و خانم انسیه آبیاری

و در رشته آشنایی با ترجمه و تفسیر قرآن  آقای محمدرضا منصوری و خانم زهره رخ.

لازم به ذکر است دانشگاه علم و هنر در میان دانشگاه های استان یزد حایز بیشترین سهمیه جهت شرکت در مرحله منطقه ای در بخش معارفی  شده است.

مرحله منطقه ای بخش معارفی در تاریخ 18 اردیبهشت ماه 96 ساعت 11صبح به میزبانی دانشگاه یزد و مرحله منطقه ای بخش حفظ به میزبانی دانشگاه شهرکرد برگزار می گردد.