به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر، به همت انجمن علمی زیست شناسی طی مراسمی از نشریه انجمن علمی زیست‌شناسی "ژنوما" با حضور اساتید و دانشجویان این رشته رونمایی شد.

در این مراسم آقایان منظمی و دهقانی و خانم ها رضوی، ورزشی و خانی درباره کلیات نشریه و شرح وظایفشان و همچنین نحوه ارتباط مابقی دانشجویان در این نشریه به ایراد سخنرانی پرداختند.

گفتنی است نشریه، بصورت ماهانه توسط دانشجویان زیست شناسی به چاپ خواهد رسید. در اولین شماره آن در مورد سلولهای بنیادی (Stem Cell)، تکنیک کاریوتایپ، منابع کنکور ارشد وزارت بهداشت و علوم، رزومه اساتید، مصاحبه با آقای محسن نبی (رتبه برتر دانشگاه) و سایر مطالب درج شده است.