از سوی حوزه معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه، اعضای هیئت علمی دانشگاه در بهمن ماه 1395 از مرکز محاسبات، مرکز کارآفرینی، پژوهشکده زیست فناوری و محیط زیست دانشگاه صنعتی شریف بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر، با توجه به رویکرد دانشگاه علم و هنر در زمینه کارآفرینی و اشتغال دانشجویان و به منظور فرهنگ سازی و آشنایی اعضای هیئت علمی این دانشگاه با فعالیت های دانشگاه ها در زمینه کارآفرینی و اشتغال، از سوی حوزه معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه 24 نفر از اعضای هیئت علمی دانشگاه در بهمن ماه 1395 از مرکز محاسبات، مرکز کارآفرینی، پژوهشکده زیست فناوری و محیط زیست دانشگاه صنعتی شریف بازدید کردند.
در این بازدید از سوی مسئولین مرکز کارآفرینی گزارشی در خصوص فعالیت های حوزه معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه شریف ارائه گردید.