به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم وهنر، هم‌زمان با تلاش برای ثبت میبد به‌عنوان شهر جهانی زیلو، همایشی ملی با عنوان «زیلوی میبد» اوائل اسفندماه امسال به میزبانی دانشگاه آیت‌الله حائری میبد و با همکاری دانشگاه علم و هنر برگزار می‌شود.

هدف از برگزاری این همایش که پنجم اسفندماه سالجاری در دانشگاه میبد برگزار خواهد شد، شناساندن هر چه بیشتر زیلوی میبد و ارج نهادن به صنعتگران این رشته عنوان شده است.

برای این همایش سه محور اصلی با عناوین «پیشینه تاریخی و فرهنگی زیلوی میبد»، « زیلوی میبد حال و آینده» و « جایگاه زیلو در اقتصاد پایدار شهر» در نظر گرفته شده و علاقمندان تنها تا 25 بهمن‌ماه سالجاری فرصت دارند مقالات خود به دبیرخانه همایش واقع در دانشگاه آیت الله حائری میبد ارسال کنند.

زیلوی میبد یکی از بافته‌های قدیمی و با ارزش کشورمان است که چه از لحاظ ارزش معنوی و چه از لحاظ ارزش اقتصادی برای بخش صنایع‌دستی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است و چندی پیش نشان جغرافیایی ملی دریافت کرده است.