به مناسبت گرامیداشت هفته های پژوهش و کارآفرینی، گردهمایی پژوهشی با حضور تنی چند از مسئولان بخش های دولتی و خصوصی در روز چهارشنبه اول دی ماه سال جاری سالن آمفی تئاتر دانشگاه علم و هنر برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر، به مناسبت گرامیداشت هفته های پژوهش و کارآفرینی، گردهمایی پژوهشی با حضور تنی چند از مسئولان بخش های دولتی و خصوصی در سالن آمفی تئاتر دانشگاه علم و هنر برگزار گردید.

در این مراسم رئیس دانشگاه علم و هنر "دکتر سید حبیب اله میرغفوری"، به بیان لزوم حرکت دانشگاه ها به سوی دانشگاه کارآفرین پرداخت و بیان نمود که طی این مسیر، همراهی همه اعضاء دانشگاه (اعم از اساتید، کارمندان و دانشجویان) و محیط کسب و کار را طلب می‌نماید.

"دکتر آفرین اخوان" معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه علم و هنر به تشریح اقدامات صورت گرفته، تسهیلات مصوب (برای دانشجویان، کارمندان و اساتید) و برنامه های آتی دانشگاه در سه حوزه پژوهشی؛ فناوری و تجاری سازی؛ توانمندسازی، اشتغال و کارآفرینی پرداخت.

وی در ادامه گزارش آماری از تعداد مقالات چاپ شده در مجلات معتبر علمی و ارائه شده در کنفرانس ها، کتب چاپ شده، طرح های پژوهشی، ثبت اختراع و دوره های تخصصی و مهارت های کسب و کار برگزار شده در دانشگاه ارائه نمود.

در این مراسم میزگردی با عنوان تعامل دانشگاه با محیط کسب و کار با حضور  "مهندس محمود نوریان" مدیرعامل شرکت معدنی و صنعتی چادرملو، "مهندس مهدی فنایی"  مدیر عامل شرکت الکترو کویر، "دکتر ریاحی"  مدیر اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان یزد و "دکتر اخوان" معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه علم و هنر تشکیل گردید.

در این میزگرد مهندس نوریان اظهار نمود؛ مناسب است دانشجویان به سمت "ایجاد کار نه جویای کار" سوق داده شوند.

در ادامه، دکتر ریاحی توجه به خلاقیت دانش آموزان و دانشجویان، توانمندسازی دانشجویان با آموزش های مهارتی براساس طرح آمایش سرزمین را مطرح نمود.

مهندس فنایی ضمن اشاره و توجه به ویژگی‌های خاص مردم یزد در دانشگاه ها، افزود: تقویت روحیه تعامل، هدف‌شناسی و فراهم‌سازی بستری برای خودباوری دانشجویان باید در دانشگاه‌ها مدنظر قرار گیرد. وی تاکید نمود دانشگاه ها، دانشجویانی تربیت نمایند که بهترین کیفیت کار و محصول را ارائه دهند و اساتید دانشگاه نیز ارتباط بیشتری با صنعت و پروژه های بزرگ کشور داشته باشند.