معاون دانشجویی فرهنگی از طرح ملی مطالعاتی « سفر شهادت» ویژه دانشجویان سراسر کشور تا پایان اسفند ماه در سراسر کشور خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر، معاون دانشجویی فرهنگی ضمن اشاره به طرح ملی مطالعاتی « سفر شهادت» ویژه دانشجویان سراسر کشور افزود: به همت سازمان انتشارات جهاددانشگاهی و با همکاری مؤسسه فرهنگی تحقیقاتی امام موسی صدر تا پایان اسفند ماه این طرح در حال برگزاری است.

"دکتر میرمحمد اسعدی" خاطرنشان کرد: دانشجویان علاقه‌مند به شرکت در این طرح پس از مطالعه کتاب بایستی دیدگاه‌های خود را درباره قیام امام حسین(ع) و با محوریت کتاب سفر شهادت حداکثر در یادداشتی  1500 کلمه ای در قالب فرم بارگذاری شده در سایت سازمان انتشارات جهاددانشگاهی به آدرس الکترونیکی ketabkhani@isba.ir ارسال نمایند.

همچنین در ادامه تاکید کرد: دانشجویان برگزیده پس از داوری و بررسی یادداشت های  ارسال شده توسط دبیرخانه طرح، طی مراسمی با اهدای جوایزی نفیس مورد تقدیر قرار می‌گیرند و آثار برگزیده نیز در قالب کتابچه‌ای به چاپ خواهد رسید.

معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه علم وهنر در زمینه جوایز این طرح اشاره کرد: جوایز 5 نفر اول 20000000 ریال، 5 نفر دوم 10000000 ریال و 5 نفر سوم 5000000 ریال پیش بینی شده است.

شایان ذکر است: در اجرای این طرح وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی ،وزارت علوم تحقیقات و فناوری، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی و موسسه فرهنگی تحقیقاتی امام موسی صدر با سازمان انتشارات جهاددانشگاهی همکاری می نمایند.

فرم ثبت نام و ارسال یادداشت را ازاینجا دریافت نمایید.

برای خرید فایل کتاب از سایت فیدیبو اینجا کلیک نمایید.