به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر، همایش دانشجویی آینده روشن امشب با حضور جمعی از دانشجویان بسیجی و با سخنرانی محمد فدایی، معاون علمی و اقتصادی بسیج دانشجویی کشور و تقدیر از برترین های جشنواره روشنای علم و دانشجویان فعال در اردوهای جهادی برگزار شد.

در ادامه این همایش از برترین های جشنواره علمی دانشجویی روشنای علم که به همت معاونت علمی اقتصادی بسیج دانشجویی یزد برگزار شد تقدیر به عمل آمد، که در این مراسم از خانمها رخ و آبیاری دانشجویان رشته روانشناسی دانشگاه در بخش مقالات و پایان نامه های برتر موفق به کسب عنوان دومی شدند.