به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر، دکترمحسن برزگری در نشست خبری با بیان اینکه دانشگاه علم و هنر یکی از دانشگاه‌های تراز اول وزارت علوم است که در بخش غیرانتفاعی فعالیت دارد گفت: دانشگاه علم و هنر یزد جزء پنج دانشگاه برتر غیرانتفاعی از بین 16 دانشگاه و 280 موسسه آموزش عالی غیرانتفاعی در کشور است.

برزگری در ادامه افزود: این دانشگاه در میزان اشتغال دانشجویان ارشد در رتبه چهارم کشور و در میزان اشتغال دانشجویان کارشناسی در رتبه هشتم قرار دارد که امیدواریم بتوانیم این رتبه ها را ارتقا دهیم. همچنین وی به دیگر افتخارات این دانشگاه اشاره و خاطرنشان کرد: کسب رتبه یک و دو در کنکور سراسری دکتری و کارشناسی ارشد از دیگر افتخارات بزرگ دانشگاه علم و هنر یزد است.

محسن برزگری با بیان اینکه یکی از رسالت‌های جهاد دانشگاهی، آموزش عالی است که با سایر دانشگاه‌ها متمایز است اضافه کرد: امسال تنها 7 درصد شهریه با تصویب مصوبه از سوی هیئت امنا اضافه شد که تلاشمان در این افزایش کم، توجه به شرایط مالی و اقتصادی دانشجویان بود.

وی از راه اندازی دو رشته جدید در مقطع دکترا و هفت رشته جدید در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد در دانشگاه خبر داد و با اشاره به اینکه دو رشته جدید در مقطع دکترا شامل گردشگری و روانشناسی است، اظهار داشت: از آنجا که یزد به عنوان یک شهر تاریخی ثبت جهانی شده، رشته گردشگری می تواند در این استان بسیار کارآمد، مفید و موثر باشد. در مقطع کارشناسی نیز چهار رشته شامل طراحی و ساخت طلا و جواهر، تلویزیون و هنرهای دیجیتال، گردشگری و علوم تربیتی راه اندازی شده که در هر رشته ظرفیت پذیرش ۶۰ نفر وجود دارد.

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه علم و هنر اظهار داشت: سالانه به طور میانگین یکهزار و دویست نفر از این دانشگاه دانش آموخته می شوند. همچنین پانزده هزار دانشجو از سال 1375 تا کنون از دانشگاه علم و هنر یزد فارغ التحصیل شده اند و در حال حاضر نیز پنج هزار و هشتصد دانشجو در واحدهای مختلف این دانشگاه در شهرستانهای مختلف در حال تحصیل هستند.

وی در پایان گفت: مجموع کد رشته های فعال در دانشگاه علم و هنر یزد ۷۸ مورد است که ۳۳ کد رشته در مقطع کارشناسی ارشد، ۳۰ کد رشته در کارشناسی پیوسته، هشت کد رشته در کارشناسی ناپیوسته، پنج رشته در کاردانی و دو کد رشته در مقطع دکترا می باشد.