در راستای آشنایی دانشجویان با مهارت های متعدد رشته کامپیوتر پنل مهارتی را با حضور فعالان این رشته برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر، گروه آموزشی کامپیوتر در راستای آشنایی دانشجویان با مهارت های کامپیوتر اقدام به برگزاری پنل مهارتی با حضور دانشجویان فعال و دارای مهارت که در بازار کار درآمد دارند برگزار شد.

نوید وکیلی به عنوان تسهیلگر و هماهنگی این همایش افزود: با توجه به عدم آشنایی دانشجویان با مهارت های رشته کامپیوتر و سردرگمی در انتخاب هر یک از این مهارت ها، اقدام به برگزاری این همایش نمودیم و دانشجویانی که در بازارکار با استفاده از این مهارت ها درآمد دارند، دعوت شدند تا با پاسخگویی به سئوالات، آنها را برای حضار همایش شفاف سازی نموده و دانشجویان هرگونه که سئوالی که در این خصوص دارند پاسخ دادند.

• (۰۳۵)۳۸۲۶۴۰۹۴
logo-samandehi