نمایشنامه خوانی خنکای ختم خاطره به کارگردانی سینا ارس خان و نویسندگی حمیدرضا آذرنگ از تاریخ 7 خرداد در آمفی تئاتر دانشکده فنی به روی صحنه می رود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر، نمایشنامه ای با موضوع دفاع مقدس اما به سبک کمدی اجتماعی توسط دانشجویان روانشناسی دانشگاه در آمفی تئاتر دانشکده فنی مهندسی به روی صحنه می رود.

متن «خنکای ختم خاطره» یکی از ماندگارترین متون تئاتر ایران است که بیش از صد اجرا در کشور داشته است.

خنکای ختم خاطره به کارگردانی سینا ارس خان و نویسندگی حمیدرضا آذرنگ از تاریخ 7 خرداد ماه الی.... به روی صحنه است. علاقه مندان برای تهیه بلیط به حوزه دانشجویی فرهنگی دانشکده خود مراجعه نمایند.

گفتنی است خوانش گردان این تئاتر توسط هادی مشتی زاده، فرهاد زارع، میلاد جام سحر، مهدیه حیدری، فاطمه زندی فر، فاطمه فلاح و دستیار کارگردان توسط علیرضا زنگیان و همچنین مدیر صحنه توسط عرفان صباغ که همگی از دانشجویان روانشناسی دانشگاه علم و هنر در این تئاتر مشارکت داشتند.