خانم قوی پنجه عضو هیات علمی دانشگاه علم و هنر در مراسمی کتاب تالیفی خود را با عنوان «نمادشناسی عناصر چهارگانه آب، باد، خاک، آتش در هنر ایران باستان» رونمایی نمود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر، آیین رونمایی از کتاب  «نمادشناسی عناصر چهارگانه آب، باد، خاک، آتش در هنر ایران باستان» به تالیف زهرا قوی پنجه مدیر گروه و عضو هیات علمی گروه گرافیک دانشگاه در سی و دومین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران و همچنین مجتمع فرهنگی هنری امام علی (ع) یزد برگزار شد.

این کتاب گردآوری شده از منابع معتبر در مورد ساختار، نماد و مفاهیم عناصر چهارگانه و نمادپردازی تصویری استفاده شده و به تفصیل آنها پرداخته شده و مختصری در زمینه سرگذشت تاریخ و هنر ایران باستان اشاره می شود.

گفتنی است در این کتاب نمادهای کاربردی عناصر چهارگانه که در دنیای کهن ما جایگاه ممتازی داشته است را می توان در دنیای معاصر نیز در چهارچوب آثار هنری به نظاره نشست.