به مناسبت گرامیداشت چهلمین سالگرد انقلاب اسلامی، کارمندان بسیجی پایگاه بسیج اداری مرصاد (کارکنان دانشگاه علم و هنر) در مسابقات تیراندازی بین دستگاهی شهرستان یزد حائز کسب مقام شدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر،‌ در اولین دوره مسابقات تیراندازی بین دستگاهی کارمندان شهرستان یزد گرامیداشت چهلمین سالگرد انقلاب اسلامی خواهر بسیجی سرکار خانم زهرا فتوحی اردکانی موفق به کسب مقام اول و تیم خواهران متشکل از خانم ها زهرا فتوحی اردکانی، آمنه جاوید و مریم جبالی موفق به کسب رتبه سوم تیمی  گردیدند.

لازم به ذکر است در این دوره از مسابقات تیم برادران متشکل از آقایان سید علی اصغر علوی نسب،‌ سید علی اکبر حسینی اشکذری ، عبدالحمید بابازاده، محمد ابولیان و محمد جواد اکبری نسب از بین 25 تیم رتبه پنجم کسب کردند.