در راستای آشنایی دانشجویان با فرآیند تولید مواد غذایی، گروه آموزشی صنایع غذایی بازدید از سه کارخانه تولیدی نصرآباد را برنامه ریزی نمودند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر، مدیر گروه آموزشی صنایع غذایی «دکتر مورکیان» و مدرس درس «عملیات تکنولوژی شیرو فرآورده ها» هدف از بازدید از کارخانه های تولیدی بیسکویت فرجامی، شرکت فرآوردههای لبنی یزدسپار و شرکت شیر خشک و پودر آب پنیر شادنوش را آشنایی دانشجویان با فرآیند تولید مواد غذایی، ارتباط دانشگاه با صنعت و همچنین ایجاد انگیزه و ایده جهت کارآفرینی توسط دانشجویان اشاره کرد.