در راستای آشنایی دانشجویان با فرآیند تولید مواد غذایی، گروه آموزشی صنایع غذایی بازدید از سه کارخانه تولیدی نصرآباد را برنامه ریزی نمودند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر، مدیر گروه آموزشی صنایع غذایی «دکتر مورکیان» و مدرس درس «عملیات تکنولوژی شیرو فرآورده ها» هدف از بازدید از کارخانه های تولیدی بیسکویت فرجامی، شرکت فرآورده‌های لبنی یزدسپار و شرکت شیر خشک و پودر آب پنیر شادنوش را آشنایی دانشجویان با فرآیند تولید مواد غذایی، ارتباط دانشگاه با صنعت و همچنین ایجاد انگیزه و ایده جهت کارآفرینی توسط دانشجویان اشاره کرد.


Science & Arts University
  • دانشکده فنی و مهندسی:
    یزد، بلوار دانشجو
  • ۸۹۱۶۷-۱۳۳۳۵
  • (۰۳۵)۳۸۲۶۴۰۸۰-۹
  • (۰۳۵)۳۸۲۶۴۰۹۰
  • دانشکده علوم انسانی:
    یزد، میدان عالِم، انتهای بلوار شهدای گمنام
  • ۸۹۱۵۸-۱۳۱۳۰
  • (۰۳۵)۳۸۲۰۷۱۸۰-۷
  • (۰۳۵)۳۸۳۰۲۱۸۴
  • دانشکده هنر:
    یزد، بلوار دانشجو
  • ۸۹۱۶۷-۱۳۳۳۵
  • (۰۳۵)۳۸۲۶۴۰۸۰-۹
  • (۰۳۵)۳۸۲۶۴۰۹۴
  • info [at] sau.ac.ir