آیین خیرمقدم به دانشجویان ورودی جدید دانشگاه علم و هنر در سالن طراوت دانشکده علوم انسانی این دانشگاه برگزار و دانشجویان ضمن آشنایی با ضوابط دانشگاه با مسئولان و خدمات این دانشگاه آشنا شدند

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر، «محسن برزگری» معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه علم و هنر در این مراسم با اشاره به پیشینه‌ی تشکیل جهاددانشگاهی و دانشگاه علم و هنر افزود: دانشگاه علم و هنر با توجه به دستاوردهای غنی آموزشی و پژوهشی خود، به لحاظ معیارهای وزارت علوم جزو دانشگاه‌های غیرانتفاعی تراز اول کشور محسوب می‌شود .

وی یکی از وجوه تمایز این دانشگاه در مقایسه با دیگر دانشگاه‌های غیرانتفاعی و حتی دانشگاه‌های دولتی و آزاد اسلامی را مهارت‌آموزی به دانشجویان و دانش آموختگان و حتی پیگیری برای تسهیل اشتغال آنها عنوان کرد.

وی با بیان این که دانشگاه بسیار مصمم به تسهیل اشتغال دانشجویان خود است، تصریح کرد: در همین راستا 12 واحد مهارتی با موضوعات کارآموزی، آشنایی با محیط‌های کسب و کار و مهارت‌های زندگی برای دانشجویان دانشگاه تعریف شده تا علاوه بر ارتقای سطح علمی دانشجویان، از مهارت‌های عملی و کاربردی لازم نیز برخوردار شوند.

این مسئول با بیان این که دانشگاه محلی برای تبادل علمی بین دانشجویان و اساتید است، خاطرنشان کرد: دانشگاه‌ فضایی دو طرفه بین دانشجو و استاد برای این که علم و مهارت را از یکدیگر بیاموزند، است.

وی با تاکید بر لزوم مدیریت و برنامه‌ریزی دانشجویان برای پیشبرد اهدافشان به ویژه اشتغال پس از فارغ التحصیلی، بیان کرد: دانشجویان می‌توانند برای تعیین اهداف و برنامه‌ریزی برای تحقق آنها به مشاورین دانشگاه مراجعه و از خدمات بخش‌های مختلف دانشگاه استفاده کنند .

برزگری آموختن رفتارهای اجتماعی را یکی از مهمترین تاثیرات دانشگاه و آموزه‌های این نهاد عالی و آموزشی عنوان کرد و افزود: دانشجویان باید سعی کنند ضوابط پوشش و رفتاری در شان محیط دانشگاه را رعایت کنند تا بدون دغدغه و مسائل حاشیه‌ای به اهداف عالیه خود دست یابند.

«سید میرمحمد اسعدی» معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه علم و هنر در بخش دیگری از این مراسم با اشاره به ارائه خدمات آموزشی دانشگاه در رشته‌های فنی و مهندسی، علوم انسانی و هنر، گفت: این دانشگاه علاوه بر خدمات آموزشی، در امور فرهنگی و دانشجویی نیز از مشارکت دانشجویان بهره می‌گیرد.

وی ادامه داد: دانشجویان می‌توانند در تشکل‌های فرهنگی، علمی و ادبی دانشگاه عضو شوند و سطح دانش خود را حوزه‌های غیرتحصیلی نیز ارتقا بخشند.

اسعدی با اشاره به کسب مراتب و جایگاه‌های بسیار بالای دانش‌آموختگان این دانشگاه، بیان کرد: دانشجویان ورودی جدید نیز می‌توانند از این دانشجویان الگو بپذیرند و به مراتب بسیار بالای علمی دست پیدا کنند .

توضیحات «محمد حسین دهقان» مدیر دانشجویی فرهنگی دانشگاه پیرامون برخی مسائل دانشجویی فرهنگی، «علی صالحی» نماینده بنیاد نخبگان استان یزد در مورد انواع تسهیلات و حمایت‌های این نهاد از دانشجویان و سخنرانی دکتر «شاهین فرهنگ» مشاور کشوری در رابطه موضوع «زندگی هدفمند و طراحی آینده» از دیگر برنامه‌های این مراسم بود.

در این مراسم همچنین از دانشجویان برتر آزمون‌های کارشناسی ارشد تجلیل شد و در پایان نیز سوگندنامه بین دانشجویان و اساتید قرائت شد.