معاون آموزشی در اطلاعیه ای از تکمیل ظرفیت متقاضیان مقطع کارشناسی پیوسته در دانشگاه علم و هنر خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر، معاون آموزشی دانشگاه «دکتر محسن بزرگری» از فرصت مجدد ثبت نام بدون آزمون( بر اساس سوابق تحصیلی) در مقطع کارشناسی دانشگاه علم و هنر خبر داد.

وی افزود: علاقمندان به تحصیل در رشته‌های تحصیلی دانشگاه‌ اعم از داوطلبانی که در آزمون سراسری سال 1397 ثبت‌نام نموده و یا ننموده‌اند، می توانند با مطالعه اطلاعیه مندرج در صفحه اصلی وب سایت دانشگاه به آدرس www.sau.ac.ir به محل های ثبت نام اعلام شده براساس رشته های مورد انتخابی خود مراجعه نمایند.

برزگری تاکید نمود: هر داوطلب منحصراً می‌تواند در یک گروه آزمایشی و یک کدرشته محل متقاضی شود. داوطلبان می‌بایست در زمان ثبت‌ اطلاعات در خصوص کدرشته مورد علاقه خود دقت و توجه لازم را بعمل آورند. بدیهی است پس از ثبت، کدرشته محل ثبت شده برای داوطلبان قابل تغییر و یا تعویض نیست.

وی در پایان گفت: بدیهی است در صورت ثبت‌نام داوطلب در دو کدرشته و یا در دو مؤسسه، اطلاعات وی از بانک اطلاعات پذیرفته‌شدگان یکی از موسسات بر اساس ضوابط این سازمان حذف خواهد شده و هیچگونه اعتراضی در این خصوص پذیرفته نخواهد شد.