با توجه به استقبال دانشجویان و بنا به درخواست تمدید زمان ثبت نام بدون آزمون در مقطع کارشناسی ارشد ، آخرین مهلت ثبت نام تغییر یافت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر، بنا بر اعلام حوزه معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی و پیرو فراخوان منتشره در وب سایت دانشگاه مورخه 23 خرداد ماه 1397 با موضوع «فراخوان پذیرش بدون آزمون در مقطع کارشناسی ارشد استعدادهای درخشان با تسهیلات ویژه» به علت استقبال و درخواست مکرر دانشجویان، زمان ثبت نام تا تاریخ 25 شهریور 97 تمدید گردید.

متقاضیان می توانند به همراه مدارک مندرج در صفحه اصلی وب سایت دانشگاه علم و هنر به آدرس www.sau.ac.ir اقدام به ثبت نام نمایند.

ضمنا داوطلبان برای کسب اطلاعات بیشتر در ساعات اداری می توانند با شماره تلفن 03538264077 (اداره کل آموزش) تماس حاصل نمایند.

logo-samandehi