با توجه به استقبال دانشجویان و بنا به درخواست تمدید زمان ثبت نام بدون آزمون در مقطع کارشناسی ارشد ، آخرین مهلت ثبت نام تغییر یافت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر، بنا بر اعلام حوزه معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی و پیرو فراخوان منتشره در وب سایت دانشگاه مورخه 23 خرداد ماه 1397 با موضوع «فراخوان پذیرش بدون آزمون در مقطع کارشناسی ارشد استعدادهای درخشان با تسهیلات ویژه» به علت استقبال و درخواست مکرر دانشجویان، زمان ثبت نام تا تاریخ 25 شهریور 97 تمدید گردید.

متقاضیان می توانند به همراه مدارک مندرج در صفحه اصلی وب سایت دانشگاه علم و هنر به آدرس www.sau.ac.ir اقدام به ثبت نام نمایند.

ضمنا داوطلبان برای کسب اطلاعات بیشتر در ساعات اداری می توانند با شماره تلفن 03538264077 (اداره کل آموزش) تماس حاصل نمایند.