به همت مرکز کارآفرینی و اشتغال حوزه معاونت پژوهشی دانشگاه علم و هنر و با همکاری گروه صنایع غذایی و معاونت غذا و داروی استان یزد، دوره مهارت آموزی مسئولین فنی کارخانجات مواد غذایی برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر، به همت مرکز کارآفرینی و اشتغال حوزه معاونت پژوهشی دانشگاه علم و هنر و با همکاری گروه صنایع غذایی و معاونت غذا و داروی استان یزد، دوره مهارت آموزی مسئولین فنی کارخانجات مواد غذایی، شنبه 16 تیر ماه برگزار گردید.
گفتنی است که این دوره یک روزه جهت آشنایی با سامانه ttac و کسب آمادگی لازم دانشجویان و فارغ التحصیلان رشته صنایع غذایی برای ورود به بازار کار توسط جمعی از اساتید دانشگاه علم و هنر و کارشناسان معاونت غذا و دارو برگزار شد.