سیزدهمین روز از رمضان مراسم افطاری با عنوان هلال برکت به همت کانون دانشجویی هلال احمر و با همکاری دانشجویی فرهنگی در روز سه شنبه 8 خرداد در محوطه دانشکده علوم انسانی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر، سیزدهمین روز از رمضان در آستانه ولادت دومین اختر تابناک آسمان امامت و ولایت حضرت امام حسن مجتبی (ع)، مراسم افطاری با عنوان هلال برکت به همت کانون دانشجویی هلال احمر و با همکاری دانشجویی فرهنگی دانشکده علوم انسانی در روز سه شنبه 8 خرداد در محوطه دانشکده علوم انسانی برگزار گردید.

در این مراسم خودمانی پس از اقامه نماز جماعت دانشجویان و مسئولین و والدین برخی دانشجویان و فعالین فرهنگی و کانونها در یک جمع خودمانی و صمیمی  سفره‌ افطاری ساده و پر از معنویت به دور از هرگونه تجملات روزه خود را افطار نمودند.