کتاب محرک موفقیت به نویسندگی محمدحسین کریمی "دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه" در تیراژ 1000 نسخه به چاپ رسید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر، کتاب محرک موفقیت با هدف ایجاد تحولی عظیم در راستای روانشناسی موفقیت در اردیبهشت 97 در تیراژ 1000 نسخه به چاپ رسید.

محرک موفقیت کتابی است که گزیده ای از مطالب بیش از 40 کتاب موفقیتِ تألیف شده توسط نویسندگان غربی را با نکات ارزشمند و سخنان حکمت آمیز امامان معصوم شیعه بخصوص حضرت علی (ع) آمیخته و برای فهم بهتر، داستان‌هایی تامل‌ برانگیز و انگیزشی چاشنی آن ساخته است که در مجموع این کتاب را به منظومه‌ای منحصربه فرد در زمینه‌ی موفقیت و سعادتمندی تبدیل کرده است. همچنین برای برقراری ارتباط هر چه بیشتر با مخاطب در این کتاب از تکنیک هایی از قبیل: ساختار نگارشی روان، صفحه آرایی مدرن و مصور، حجم کم صفحات و گزیده گویی و پرهیز از تکلف، استفاده شده است.

در نوشته پشت جلدکتاب آمده است: شما می‌توانید باقی‌مانده‌ی عمرتان را به دنبال این بگردید که چگونه موفقیت را بدست آورید یا می‌توانید از نکات و توصیه‌های طلایی این کتاب پیروی کنید. انتخاب با خودتان است. می‌توانید راه پر فراز و نشیب را انتخاب کنید یا راه هموار و ایمن را.

در پایان لازم به ذکر است، این کتاب توسط محمدحسین کریمی "دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه علم و هنر" و محمدداود نصیری الحسینی تالیف گردیده و توسط انتشارات سپهر اندیشه به زینت چاپ آراسته شده است و علاقه مندان برای سفارش کتاب و کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به سایت booksu.blogfa.com مراجعه کنند.

شایان ذکر است مراسم رونمایی این کتاب، یکشنبه 23 / 2 / 97 ساعت 11:30 الی 12:30 در سالن آمفی تئاتر دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه علم وهنر صورت خواهد گرفت.