مانور زلزله تحت عنوان جوان آماده و به مناسبت هفته هلال‌احمر و هفته جهانی صلیب سرخ در دانشگاه علم و هنر برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر، مانور زلزله با حضور بالغ‌ بر 65 نفر از نیروهای امدادی در گروه‌هایی ازجمله تیم‌های عملیات شهری، پیش بیمارستانی و اسکان، در راستای ارزیابی در عرصه‌های خروج اضطراری، عملیات پیش بیمارستانی، عملیات زنده یابی و شناسایی و کمک‌رسانی به مصدوم در دانشگاه علم و هنر برگزار شد.

این گروه با دارا بودن تیم‌های امدادی اعم از سگ‌های زنده یاب، تیم‌های آوار، تیم‌های واکنش سریع و تیم راپل برنامه‌ی خود را اجرایی کردند.

گفتنی است هدف از برگزاری این مانور، آموزش و آشنایی مردم و دانشجویان با تیم‌های امدادی و همچنین هماهنگی بیشتر گروه‌های امدادی با یکدیگر می توان برشمرد.

امید است با برگزاری این دست مانورها ضمن کسب آمادگی دانشجویان برای مقابله با حوادث احتمالی شاهد رشد گرایش جوانان به عرصه‌های امدادی به‌ویژه هلال‌احمر باشیم، چرا که این حضور، کشور را تا حد زیادی در بحران‌ها بیمه می‌کند.

شایان ذکر است تیم دانشجویی هلال‌احمر دانشگاه علم و هنر یزد به‌عنوان فعال‌ترین کانون هلال‌احمر دانشجویی در استان شناخته‌شده است.